Loading...

Класні бутік-апартаменти на Кіпрі

Travel blog article

Передчуття відпочинку стає ще приємнішим, коли впевнений у виборі готелю. Подорожуючи на острів Кіпр треба брати до уваги, що це не Туреччина або Єгипет на тотальному "все включено" і має деякі відмінності у розміщенні.

Бутік-готелі - це невеликі за територією та з невеликою кількістю номерів. Переважно це нові сучасні кімнати з ексклюзивним дизайном і характером. Можуть мати міні-кухню у номері. В деяких з них є басейни. Головною фішкою таких готелів є локація і новизна. Переважно таке розміщення обирає молодь або пари. Зручно коли не плануєш увесь час просиджувати у готелі, але має значення його центральне розміщення і наявність парковки, якщо в планах є оренда авто.

Щоб відібрати кращі з них на Кіпрі, ми на власні очі дослідили все у рекламному турі. Якщо ви цінуєте комфорт за прийнятну вартість, обирайте один з них. Наші рекомендації стануть у пригоді.

Blue Harbour Boutique Apartments

Як тільки заходиш у готель зустрічає приємний аромат. Стильний, світлий, красивий готель. Рукою подати до центрального пляжу Ліманакі. Тут і відома на увесь острів таверна Vassos i Ocean Basket. Променад для вечірніх прогулянок і луна-парк.



Abacus Suites

Новий готель для відпочинку молоді або пар. Трохи далі від пляжу, але ближче до нічного життя. Сучасний, сильний. Стиль лофт. Супер смачні сніданки.



Melpo Antia Hotel Suites

Це вже не просто бутік-готель, а апартаменти з кухнею. Номери після ремонту. Декілька хвилин пішки від нічних клубів. Є басейн і навіть анімація.



Декілька важливих нюансів для тих, хто планує відпочинок на Кіпрі:

  • на острові використовують розетки англійського типу, тож потрібен буде перехідник;
  • на пляжах можна орендувати шезлонги та парасольки за ціною від 2,5 євро за одиницю;
  • Wi-fi є практично у кожному ресторані, готелі чи кафе, але середньобюджетні готелі можуть надавати платний доступ;
  • багато готелей беруть депозит за перемикач від кондиціонеру або телевізору;
  • рушники для пляжу можуть надавати під депозит, а сейфи часто платні.

Памʼятайте: чим бюджетніше готель, тим більше в ньому буде платних послуг. Хочете вдало підібрати готель на Кіпрі? Звертайтесь до наших менеджерів за консультацією.

Сподобалась публікація?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжиться з Вами!